Waarom hulpbijzwangerworden.nl?

Veel stellen hebben een kinderwens, maar niet alle stellen lukt het om binnen een jaar spontaan zwanger te worden. Helaas is zwanger worden voor één op de zes stellen niet vanzelfsprekend. Eén op de tien stellen heeft hier zelfs hulp bij nodig door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling. Op www.hulpbijzwangerworden.nl verzamelen wij de meest belangrijke informatie hierover.

Op deze website krijg je onder andere antwoorden op veel gestelde vragen als:

  1. Wanneer is de kans op zwangerschap het grootst?
  2. Vruchtbaarheidsproblemen bij mannen en vrouwen, waaraan kan dit liggen?
  3. Welk effect heeft een gezonde leefstijl op de vruchtbaarheid?
  4. Wanneer ga je naar de (huis)arts en welke onderzoeken zijn er nodig?
  5. Welke hulpmiddelen zijn er?
  6. Welke vruchtbaarheidsbehandelingen zijn er en hoe werken ze?

Over de initiatiefnemer

Deze website is een initiatief en eigendom van Ferring B.V. Ferring zet zich in om gezinnen te ondersteunen vanaf de bevruchting tot de geboorte. Ferring ontwikkelt geneesmiddelen (waaronder hormonen) en interventies die de kans op een zwangerschap verhogen en voorkomen dat baby’s te vroeg worden geboren. Hiervoor werkt Ferring nauw samen met artsen en professionals wereldwijd en streeft daarbij naar ‘waarde gedreven zorg’ (value-based healthcare). Dit betekent dat zorg effectief moet zijn en waarde moet toevoegen voor jou als patiënt.

Met de website www.hulpbijzwangerworden.nl wil Ferring extra waarde toevoegen door belangrijke en betrouwbare informatie te verzamelen die jullie als stel kan helpen om zwanger te worden of voor te bereiden wanneer dit niet lukt.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over deze website, dan kun je een email sturen naar infoNL@ferring.com. opnemen. Wij reageren binnen vijf werkdagen.